Przystawki

Mięsne i drobiowe

  • Carpaccio po Piemoncku
  • Cielęcina Vitello Tonnato
  • Kulki z kurczaka i krewetek w sosie andaluzyjskim
  • Marynowana pierś z gęsi
  • Ozorki cielęce w sosie kolendrowym
  • Pasztet w/g Kurta Schellera
  • Półmiski mięs pieczonych (schaby, boczek, pasztety)
  • Półmiski tradyc. wędlin (szynka gotowana, baleron, polędwica, salami)
  • Przegryzki mięsne z sosami
  • Rolada z indyka z jajkiem
  • Roladki drobiowe z suszonymi owocami
  • Ruloniki nadziewane mięsnym farszem z balsamiczną glazurą
  • Ruloniki z szynki ze szparagami
  • Tatar
  • Tortiletki z mięsno – warzywnym farszem

Rybne

  • Bliny Rosyjskie z kawiorem
  • Carpaccio z łososia
  • Gravlax z sosem musztardowo – kawowym
  • Gravlax w/g Jamiego Olivera
  • Łosoś wędzony na cytrynce
  • Łódeczki z krewetkami i grzybami
  • Marynowane ryby prosto z Mazur (pstrąg, płotka, szczupak)
  • Ryba po grecku
  • Śledzik po japońsku
  • Śledzik po włosku
  • Śledzik pod pierzynką
  • Śledzik tradycyjny w oleju i cebuli
  • Tatar z łososia
  • Tartaletki z musem i krewetkami
  • Terrina rybna trójkolorowa
  • Wykwintna rolada szpinakowa z łososiem

Wegetariańskie

  • Caprese z cukinią
  • Carpaccio z buraków
  • Carpaccio z cukini
  • Deska serów
  • Faszerowane pieczarki
  • Jajka faszerowane musami Szefa Kuchni
  • Jajka z szynką parmeńską w łódkach z cykorii
  • Jajka w sosie tatarskim
  • Koreczki serowe z oliwką
  • Mozzarela z pomidorem na ruccoli w sosie miodowo-balsamicznym
  • Pakora
  • Paluszki ananasowe
  • Pomidory faszerowane sosem pesto
  • Roladki z cukinii z ricottą
  • Roladki z bakłażana z nadzieniem orzechowym