Dania gorące

Mięsne

  • Boeuf strogonow
  • Duszony schab z morelą w sosie miodowym
  • Eskalopki w cytrusowej marynacie
  • Golonka Staropolska na piwie
  • Gołąbki po Warszawsku
  • Kotlet po Mazursku
  • Kotlet wiejski (schab zawijany z pieczarką i cebulką)
  • Kotlet schabowy w sosie kolendrowym
  • Pierogi palce lizać (z mięsem)
  • Polędwiczki wieprzowe w skórce z migdałami
  • Schab nadziewany pomarańczą
  • Schab karkowy pachnący szałwią
  • Schab karkowy w sosie myśliwskim
  • Schabowy a,la Wiener Schnitzel
  • Zrazy wołowe
  • Żeberka na miodzie
  • Żeberka na białym winie po Chorwacku

Drobiowe

  • Bioderko z kurczaka faszerowane jabłuszkiem
  • Gordon bleu (pierś z indyka z serem żółtym i szynką)
  • Kaczka po Polsku w sosie żurawinowym
  • Kotlet „Dom w Ogrodach” w sosie grzybowym – Specialite De La Maison
  • Piccata z kurczaka z sosem z czerwonego pesto
  • Pierś kurczaka o smaku chorizo
  • Pierś z indyka w zalewie pomarańczowej
  • Soczyste dramstiki z kurczaka
  • Szaszłyk drobiowy

Rybne

  • Dorsz na pierzynie z porów
  • Halibut w sosie majonezowym
  • Krewetki po meksykańsku
  • Ryba w ziołowej polewie
  • Sola w sosie bazyliowym
  • Stek z łososia z salsą z papai

Wegetariańskie

  • Aloo Kofta w wersji wegetariańskiej
  • Brokułowe kotleciki
  • Cukinia zapiekana z kurkami
  • Fuczki
  • Pierogi palce lizać (z kapustą i grzybami)
  • Placuszki z cukini